Gardus kalakutienos patiekalas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Gardus kalakutienos patiekalas

Mantai - azijietiškas patiekalas, kurį sudaro plonai supjaustyta malta mėsa plonai suvyniotoje tešloje, kepama ant garų, paprastai mantovarkoje. Įdarą gali sudaryti bet kokios rūšies mėsa su daržovėmis. Šio recepto įdaras yra labai lengvas ir sveikas, todėl tinka visiems šeimos nariams, įskaitant vaikus. Mantai su kalakutiena užims garbingą vietą ant šventinio ir kasdienio stalo.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardus kalakutienos patiekalas Žingsnis 1
Supilkite vandenį į dubenį, įberkite druskos ir kiaušinį. Mišinį suplakite plaktuvu. Supilkite miltus ir išminkykite. Tešla turi būti elastinga, bet nelipni. Jei miltų nepakanka, galite įberti dar šiek tiek miltų. Atidėkite tešlą į šalį ir palikite maždaug 30 minučių kambario temperatūroje. Norėdami paruošti įdarą, paruoštą mėsą pertrinkite per mėsmalę, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir palikite maždaug 15 minučių kambario temperatūroje.

Žingsnis 2

Gardus kalakutienos patiekalas Žingsnis 2
Padalykite tešlą į vienodus gabalėlius, gabalėlio dydis turi būti ne didesnis kaip 3-4 cm. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite taip, kad tešla būtų kuo plonesnė, ir dėkite po šaukštą maltos mėsos, galima ir šiek tiek daugiau. Suformuokite mantą, sujungkite priešingas puses, tada suklijuokite kampus.

Žingsnis 3

Gardus kalakutienos patiekalas Žingsnis 3
Į tinkamą indą įpilkite aliejaus ir į jį įmerkite kiekvieną maišelį, tada dėkite ant garintuvo ar mantovaro stovo. Virkite apie 35-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos