Mantas su jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Mantas su jautiena

Mantas su jautiena - puikus šventinės puotos patiekalas. Manty galima virti garuose, virti arba kepti. Paprastai ant viršaus užpilami ištirpintu sviestu ir patiekiami su pomidorų arba grietinės padažu. Šį mantų receptą visai nesunku paruošti. Jei laikysitės visų rekomendacijų, su juo susidoros net pradedantysis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mantas su jautiena Žingsnis 1
Norėdami paruošti tešlą, dubenyje sumaišykite miltus, kiaušinį ir verdantį vandenį. Užminkykite tvirtą tešlą ir palikite šiltoje vietoje 10 minučių.

Žingsnis 2

Mantas su jautiena Žingsnis 2
Maltinukams smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką ir žoleles. Dubenyje sumaišykite maltą jautieną ir smulkintas daržoves, suberkite prieskonius.

Žingsnis 3

Mantas su jautiena Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite ritinį ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Iš kiekvieno gabalėlio suformuokite rutuliuką ir iškočiokite, kaip parodyta nuotraukoje.

Žingsnis 4

Mantas su jautiena Žingsnis 4
Į tešlos vidurį sudėkite maltos mėsos įdarą. Gerai užspauskite kraštus ir suformuokite bandelę.

Žingsnis 5

Mantas su jautiena Žingsnis 5
Perkelkite mantą į keptuvę su ištirpintu sviestu. Lengvai apkepkite ir įpilkite vandens. Uždenkite keptuvę dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos