Mantas su mėsa ir Pekino kopūstais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Mantas su mėsa ir Pekino kopūstais receptas

Šis patiekalas turi savo šventę, kuri švenčiama lapkričio 25 d. Sultingas, sotus ir skanus mantas ruošiamas su dobilais, laukiniais česnakais, svarainiais, kopūstais ir net plovu. Yra net vadinamųjų "pelių" mantų. Tačiau neišsigąskite - tokį pavadinimą jie gavo ne dėl abejotino turinio, o dėl mažyčio dydžio.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mantas su mėsa ir Pekino kopūstais receptas Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir svogūnus. Supjaustykite daržoves mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite kopūstus.

Žingsnis 2

Mantas su mėsa ir Pekino kopūstais receptas Žingsnis 2
Į vandenį supilkite persijotus miltus ir įberkite druskos. Tešlą iš pradžių išmaišykite šakute, paskui rankomis. Pabarstykite stalą miltais ir perkelkite tešlą. Minkykite tešlą, kol taps vientisa.

Žingsnis 3

Mantas su mėsa ir Pekino kopūstais receptas Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite rutulį ir įdėkite į dubenį. Uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą valandai.

Žingsnis 4

Mantas su mėsa ir Pekino kopūstais receptas Žingsnis 4
Įdarui sumaišykite maltą mėsą su svogūnais, bulvėmis ir kopūstais. Supilkite pomidorų padažą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Mantas su mėsa ir Pekino kopūstais receptas Žingsnis 5
Iš tešlos suformuokite dešrą ir padalykite į lygias dalis. Tešlą plonai iškočiokite (maždaug 2 mm storio). Į kiekvieno plokštainio vidurį įdėkite po šaukštą įdaro. Formuokite manti.

Žingsnis 6

Mantas su mėsa ir Pekino kopūstais receptas Žingsnis 6
Manti virkite verdančiame vandenyje apie 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos