Mantas su vištiena ir bulvėmis receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Mantas su vištiena ir bulvėmis receptas

Daugumoje Centrinės Azijos šalių be šio legendinio patiekalo neapsieinama. Tai suprantama: mantai yra gana sotūs tešlos maišeliai su įvairiais įdarais. Jie ruošiami su malta mėsa, daržovėmis ir net varške. Mes sustojome prie mėsos įdaro. Galime garantuoti, kad šio patiekalo užteks pamaitinti bent keturis labai išalkusius žmones.
Gaminimo laikas
105 min.
Laikas virtuvėje
105 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 5/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mantas su vištiena ir bulvėmis receptas Žingsnis 1
Nuplaukite ir nuvalykite daržoves. Smulkiai supjaustykite svogūną ir bulves, susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 2

Mantas su vištiena ir bulvėmis receptas Žingsnis 2
Norėdami paruošti tešlą, persijotus miltus sumaišykite su vandeniu ir druska. Pradiniame etape patogu maišyti šakute. Vėliau tešlą išminkykite rankomis. Perkelkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir minkykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Mantas su vištiena ir bulvėmis receptas Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite rutulį, įdėkite į gilų dubenį ir uždenkite maistine plėvele. Palikite šaldytuve valandai.

Žingsnis 4

Mantas su vištiena ir bulvėmis receptas Žingsnis 4
Įdarui sumaišykite maltą mėsą, svogūnus, bulves, kopūstus ir pomidorų pastą. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 5

Mantas su vištiena ir bulvėmis receptas Žingsnis 5
Tešlą iškočiokite 2 mm storio sluoksniu ir išpjaukite apskritimus. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite po šaukštą įdaro. Suformuokite mantą.

Žingsnis 6

Mantas su vištiena ir bulvėmis receptas Žingsnis 6
Užvirinkite puodą su vandeniu ir atsargiai nuleiskite į jį manti. Virkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos