Publikavimo data: 2025-08-17
Gardūs kiaušiniai ir padažas
Toks kiaušinių užkandis - gaunasi sotus, minkštas ir įdomaus skonio. Kiaušiniai puikiai dera ne tik su daržovėmis ar padažu, bet ir su kitais produktais. Užkandis ruošiamas paprastai, o gaunasi skanus ir sveikas. Kiaušiniai bet kokiame derinyje atrodo laimingai, o kartu su aštriu padažu gaunamas subtilus, skanus ir aromatingas užkandis, kuris atrodo patraukliai ir tvarkingai. Šį užkandį pasiimkite su savimi į gamtą, į darbą kaip greitą užkandį arba juo papuoškite šventinį stalą.
Žingsnis 1
Susmulkinkite žoleles. Vietoj petražolių galite naudoti krapus - skonis šiek tiek pasikeis. Arba galite naudoti abiejų rūšių žoleles. Česnakus sutrinkite presu.
Žingsnis 2
Atidarykite agurkų stiklainį. Išimkite agurkus iš sūrymo ir supjaustykite mažais kubeliais arba sutarkuokite stambia tarka. Perkelkite agurkus ir žoleles į patogų dubenį.
Žingsnis 3
Į agurkus sudėkite majonezą ir viską sumaišykite. Sūdyti nereikia, nes agurkai turi pakankamai druskos. Jei neturite marinuotų agurkų, pakeiskite juos raugintais agurkais.
Žingsnis 4
Padažą gerai išmaišykite, jei reikia, įberkite druskos, pipirų pagal skonį, įberkite prieskoninių žolelių ar prieskonių.
Kategorijos