Gardūs krevečių koldūnai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Gardūs krevečių koldūnai.

Koldūnai yra vienas universaliausių patiekalų pasaulyje, nes jų pagrindą sudaro tešla, o įdarą galima pripildyti bet kuo. Internete galima rasti koldūnų su kiauliena, jautiena, ėriena, paukštiena, žuvimi ir net jūros gėrybėmis. Nereikėtų nuvertinti ir vegetariškų koldūnų su sojų mėsa. Koldūnai su krevetėmis - patiekalas, pereinantis į išskirtinumo kategoriją. Jo malonaus neįprasto skonio negalima lyginti su niekuo. Šis patiekalas tikrai patiks kiekvienam, kuris bent kartą gyvenime jo paragaus.
Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardūs krevečių koldūnai. Žingsnis 1
Sumaišykite miltus, vandenį ir truputį druskos ir užminkykite elastingą tešlą. Minkykite apie 10 minučių. Tada suvyniokite tešlą į plastikinį maišelį arba maistinę plėvelę ir palikite ją 2 valandoms.

Žingsnis 2

Gardūs krevečių koldūnai. Žingsnis 2
Užminkytą tešlą dar kartą išminkykite ir palikite dar valandai. Tada pakartokite tą pačią procedūrą dar kartą. Po kiekvieno minkymo tešlą įdėkite į maišelį arba plėvelę, kad pakiltų. Atvėsusią tešlą padalykite į kelis gabalėlius ir iš jų suformuokite rutuliukus.

Žingsnis 3

Gardūs krevečių koldūnai. Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite krevetes. Labai mažas krevetes galima palikti sveikas, kad įdaras būtų kitokios tekstūros. Kiekvieną tešlos rutuliuką iškočiokite plonu sluoksniu ir stikline išpjaukite koldūnų gabalėlius. Į kiekvieną įdėkite po šaukštą įdaro ir suformuokite koldūnus. Virkite juos lengvai pasūdytame verdančiame vandenyje po dangčiu 5-6 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos