Publikavimo data: 2024-05-26
Gardūs krevečių koldūnai.
Koldūnai yra vienas universaliausių patiekalų pasaulyje, nes jų pagrindą sudaro tešla, o įdarą galima pripildyti bet kuo. Internete galima rasti koldūnų su kiauliena, jautiena, ėriena, paukštiena, žuvimi ir net jūros gėrybėmis. Nereikėtų nuvertinti ir vegetariškų koldūnų su sojų mėsa. Koldūnai su krevetėmis - patiekalas, pereinantis į išskirtinumo kategoriją. Jo malonaus neįprasto skonio negalima lyginti su niekuo. Šis patiekalas tikrai patiks kiekvienam, kuris bent kartą gyvenime jo paragaus.
Žingsnis 1
Sumaišykite miltus, vandenį ir truputį druskos ir užminkykite elastingą tešlą. Minkykite apie 10 minučių. Tada suvyniokite tešlą į plastikinį maišelį arba maistinę plėvelę ir palikite ją 2 valandoms.
Žingsnis 2
Užminkytą tešlą dar kartą išminkykite ir palikite dar valandai. Tada pakartokite tą pačią procedūrą dar kartą. Po kiekvieno minkymo tešlą įdėkite į maišelį arba plėvelę, kad pakiltų. Atvėsusią tešlą padalykite į kelis gabalėlius ir iš jų suformuokite rutuliukus.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite krevetes. Labai mažas krevetes galima palikti sveikas, kad įdaras būtų kitokios tekstūros. Kiekvieną tešlos rutuliuką iškočiokite plonu sluoksniu ir stikline išpjaukite koldūnų gabalėlius. Į kiekvieną įdėkite po šaukštą įdaro ir suformuokite koldūnus. Virkite juos lengvai pasūdytame verdančiame vandenyje po dangčiu 5-6 minutes.
Kategorijos