Publikavimo data: 2025-08-17
Gardūs makaronai su malta mėsa
Spagečius su malta mėsa ir pomidorų pasta mėgsta beveik visi. Šį patiekalą lengva paruošti, jis greitas ir skanus. Tai puikus patiekalas kiekvienai dienai. Skanūs ir sotūs makaronai su pomidorų pasta, kuriuos mėgsta ne tik suaugusieji, bet ir vaikai. Visi ingredientai lengvai prieinami, o tokio patiekalo paruošimas neužima daug laiko. Makaronai su malta mėsa ir pomidorų pasta - šis patiekalas yra ne tik skanus, bet ir sotus, todėl tiks kasdieniam stalui paįvairinti. Naudokite bet kokį jums patinkantį įdarą.
Žingsnis 1
Nulupkite nuplautus svogūnus ir morkas. Svogūnus supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite. Į keptuvę įpilkite aliejaus, užkaitinkite ją ant ugnies, sudėkite morkas ir svogūnus ir kepkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Kai svogūnai pagels ir morkos suminkštės, troškinkite dar porą minučių ir į keptuvę suberkite pomidorų pastą. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Po to, kai makaronai šiek tiek patroškinami, sudėkite maltą mėsą, viską gerai išmaišykite, įberkite druskos ir pipirų. Įdėkite pjaustytų salierų ir viską užpilkite vandeniu.
Žingsnis 4
Uždenkite keptuvę dangčiu ir virkite 40 minučių, retkarčiais pamaišydami. Pagal skonį įberkite prieskonių arba džiovintų žolelių. Sumažinkite kaitrą ir palikite mėsą troškintis po dangčiu.
Žingsnis 5
Likus 10 minučių iki padažo išjungimo, ant viryklės pastatykite puodą su vandeniu ir jį pasūdykite. Užvirinkite vandenį ir išvirkite makaronus. Maišykite makaronus, kad nesuliptų. Virkite ant vidutinės ugnies apie 15 minučių, tada uždenkite dangčiu, palikite pastovėti apie 5 minutes, nusausinkite. Apšlakstykite makaronus sviestu.
Kategorijos