Gardus marinuotų kriaušių paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Gardus marinuotų kriaušių paštetas

Paštetas visada buvo vienas mėgstamiausių prancūzų patiekalų. Be jo neapsieina nė viena vakarienė, jis papildo ir papuošia bet kokį stalą. Paštetas gali būti ir smulkiai supjaustytas, ir tarkuotas, ir minkštos bulvių košės pavidalo. Subtilus grybų skonis, sumaišytas su kitais produktais, ruošiant tokį paštetą, suteiks originalumo bet kokiam šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
86 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Gardus marinuotų kriaušių paštetas Žingsnis 1
Iš grybų nusausinkite sūrymą ir kruopščiai nuplaukite vėsiu vandeniu. Naudokite ne vandentiekio, o virintą arba filtruotą vandenį.

Žingsnis 2

Gardus marinuotų kriaušių paštetas Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite kriaušę ir žaliąjį svogūną. Juos sumaišykite, sudėkite garstyčias, grietinę ir pipirus. Išspauskite pusės citrinos sultis ir supilkite jas į mišinį.

Žingsnis 3

Gardus marinuotų kriaušių paštetas Žingsnis 3
Kiaušinius virkite 5 minutes po užvirimo. Atvėsinkite virtus kiaušinius, nulupkite juos nuo lukštų ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite susmulkintus kiaušinius į mišinį ir labai gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
grybų patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paštetai, paprastai, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, daržovių ir grybų paštetai, vaizdo įrašo receptas, be įprastų alergenų, receptų knyga, grybų paštetai

Kategorijos