Publikavimo data: 2025-08-20
Gardus marinuotų kriaušių paštetas
Paštetas visada buvo vienas mėgstamiausių prancūzų patiekalų. Be jo neapsieina nė viena vakarienė, jis papildo ir papuošia bet kokį stalą. Paštetas gali būti ir smulkiai supjaustytas, ir tarkuotas, ir minkštos bulvių košės pavidalo. Subtilus grybų skonis, sumaišytas su kitais produktais, ruošiant tokį paštetą, suteiks originalumo bet kokiam šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Iš grybų nusausinkite sūrymą ir kruopščiai nuplaukite vėsiu vandeniu. Naudokite ne vandentiekio, o virintą arba filtruotą vandenį.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite kriaušę ir žaliąjį svogūną. Juos sumaišykite, sudėkite garstyčias, grietinę ir pipirus. Išspauskite pusės citrinos sultis ir supilkite jas į mišinį.
Žingsnis 3
Kiaušinius virkite 5 minutes po užvirimo. Atvėsinkite virtus kiaušinius, nulupkite juos nuo lukštų ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite susmulkintus kiaušinius į mišinį ir labai gerai išmaišykite.
Kategorijos