Publikavimo data: 2024-09-21
Gardus moliūgas su grybais sojų padaže
Orkaitėje keptas moliūgas yra ne tik sveikas produktas, bet ir skanus priedas prie bet ko. Kartu su švelniais keptais grybais ir būdingu ryškiu sojų padažo skoniu moliūgas tampa tobulai subalansuotu patiekalu, kurį kartą paragavę negalėsite nustoti jo mėgti.
Žingsnis 1
Moliūgą supjaustykite stambiais kubeliais ir tolygiai paskleiskite ant aliejumi patepto kepimo indo dugno. Dėkite į 200 ℃ įkaitintą orkaitę 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o grybus - ketvirčiais. Viską 5-7 minutes kepkite įkaitintame saulėgrąžų aliejuje. Baigiant kepti pagal skonį įpilkite sojų padažo, druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Į formą su moliūgais sudėkite pakepintus svogūnus ir grybus. Įdėkite žiedlapiais supjaustytą česnaką. Pašaukite į įkaitintą 180 ℃ orkaitę dar 10 minučių, tada palikite dar 10 minučių pastovėti dar šiltoje orkaitėje.
Kategorijos