Gardus pyragas su vištiena, grybais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Gardus pyragas su vištiena, grybais ir sūriu

Pyragas su vištiena, sūriu ir grybais asocijuojasi su skaniais kaimiškais pyragais iš krosnies. Šiuolaikinis receptas nepablogina tokių produktų tekstūros ir skonio, jis išlieka savaitgalio patiekalu arba atėjus svečiams. Negalima sakyti, kad jis yra brangus ar jo paruošimas užtrunka pernelyg ilgai. Laiko sugaištama tik įdarui paruošti - ir tai yra jo pergalinga pusė.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardus pyragas su vištiena, grybais ir sūriu Žingsnis 1
Grybus ir vištienos krūtinėlę supjaustykite mažais gabalėliais ir siųskite kepti į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite, kol iškeps.

Žingsnis 2

Gardus pyragas su vištiena, grybais ir sūriu Žingsnis 2
Susmulkinkite lydytą sūrį ir supilkite kečupą. Išmaišykite. Dubenyje sumaišykite vištienos krūtinėlę ir grybus, lydytą sūrį ir kečupą. Pagal skonį įberkite smulkintų petražolių, druskos ir maltų juodųjų pipirų ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 3

Gardus pyragas su vištiena, grybais ir sūriu Žingsnis 3
Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus ir iškočiokite tešlą. Iškirpkite 10-12 trikampėlių ir išdėliokite juos apskritos gėlės forma. Centre turi būti atviras apskritimas. Kad į jį nepatektų įdaro, įdėkite apverstą stiklinę arba puodelį. Ant tešlos ratu kaip pirmąjį sluoksnį sudėkite smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį.

Žingsnis 4

Gardus pyragas su vištiena, grybais ir sūriu Žingsnis 4
Ant sūrio uždėkite vištienos, grybų ir žolelių įdarą. Uždenkite įdarą tešlos "žiedlapiais" ir užfiksuokite kampus. Aptepkite pyragą plaktu kiaušiniu ir siųskite jį į 180 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę 30-35 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos