Gardūs vermišeliai su kietuoju sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Gardūs vermišeliai su kietuoju sūriu

Pasaulyje yra 400-600 makaronų rūšių - taip makaronus vadina italai, kurie yra didžiausi jų vartotojai pasaulyje. Nepaisant šio fakto, makaronai labai populiarūs daugelyje nacionalinių virtuvių, nes puikiai dera su mėsa, žuvimi ir daržovėmis; iš makaronų netgi gaminami saldūs apkepai.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Gardūs vermišeliai su kietuoju sūriu Žingsnis 1
Paimkite puodą, supilkite į jį vandenį ir pieną, pašildykite, tada įpilkite augalinio aliejaus ir druskos. Užvirkite. Kai užvirs, sumažinkite ugnį, sudėkite vermišelius ir virkite 15 minučių ant vidutinės ugnies. Išjunkite ugnį, paimkite sietelį ir nusausinkite skystį nuo makaronų.

Žingsnis 2

Gardūs vermišeliai su kietuoju sūriu Žingsnis 2
Paimkite sūrį, smulkiai jį sutarkuokite, suberkite į virtus vermišelius ir išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos