Publikavimo data: 2025-08-18
Gardūs vermišeliai su kietuoju sūriu
Pasaulyje yra 400-600 makaronų rūšių - taip makaronus vadina italai, kurie yra didžiausi jų vartotojai pasaulyje. Nepaisant šio fakto, makaronai labai populiarūs daugelyje nacionalinių virtuvių, nes puikiai dera su mėsa, žuvimi ir daržovėmis; iš makaronų netgi gaminami saldūs apkepai.
Žingsnis 1
Paimkite puodą, supilkite į jį vandenį ir pieną, pašildykite, tada įpilkite augalinio aliejaus ir druskos. Užvirkite. Kai užvirs, sumažinkite ugnį, sudėkite vermišelius ir virkite 15 minučių ant vidutinės ugnies. Išjunkite ugnį, paimkite sietelį ir nusausinkite skystį nuo makaronų.
Žingsnis 2
Paimkite sūrį, smulkiai jį sutarkuokite, suberkite į virtus vermišelius ir išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska.
Kategorijos