Gardūs vermišeliai su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Gardūs vermišeliai su sūriu

Anksčiau makaronai buvo naudojami kaip išskirtinis desertas, nes jie buvo brangūs ir juos galėjo sau leisti tik labiau privilegijuoti visuomenės sluoksniai. Šiais laikais galime sau leisti rinktis bet kokios rūšies makaronus ir iš jų gaminti tiek paprastus, tiek išskirtinius patiekalus. Vienas iš paprastų variantų bus vermišeliai su sūriu, kuriems paruošti neužtruksite daug laiko.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Gardūs vermišeliai su sūriu Žingsnis 1
Ant vidutinės ugnies ištirpinkite reikiamą kiekį sviesto. Tuo pat metu stambia tarka sutarkuokite sūrį. Kai sviestas išsilydys, supilkite žalius vermišelius.

Žingsnis 2

Gardūs vermišeliai su sūriu Žingsnis 2
Kepkite, kol taps auksinės spalvos. Į keptuvę, neuždengiant makaronų, įpilkite didelę stiklinę vandens ir iš karto pasūdykite. Kepkite, kol vanduo išgaruos, retkarčiais pamaišydami. Tada įpilkite dar vieną stiklinę vandens, išmaišykite ir palaukite, kol išgaruos visas skystis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos