Publikavimo data: 2025-08-19
Gardūs vermišeliai su sūriu
Anksčiau makaronai buvo naudojami kaip išskirtinis desertas, nes jie buvo brangūs ir juos galėjo sau leisti tik labiau privilegijuoti visuomenės sluoksniai. Šiais laikais galime sau leisti rinktis bet kokios rūšies makaronus ir iš jų gaminti tiek paprastus, tiek išskirtinius patiekalus. Vienas iš paprastų variantų bus vermišeliai su sūriu, kuriems paruošti neužtruksite daug laiko.
Žingsnis 1
Ant vidutinės ugnies ištirpinkite reikiamą kiekį sviesto. Tuo pat metu stambia tarka sutarkuokite sūrį. Kai sviestas išsilydys, supilkite žalius vermišelius.
Žingsnis 2
Kepkite, kol taps auksinės spalvos. Į keptuvę, neuždengiant makaronų, įpilkite didelę stiklinę vandens ir iš karto pasūdykite. Kepkite, kol vanduo išgaruos, retkarčiais pamaišydami. Tada įpilkite dar vieną stiklinę vandens, išmaišykite ir palaukite, kol išgaruos visas skystis.
Kategorijos