Gardžios rausvosios lašišos salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Gardžios rausvosios lašišos salotos

Patiekalai iš rausvosios lašišos išpopuliarėjo dėl savo sveikų savybių, puikaus skonio ir paprasto paruošimo. Žuvis savo skoniu primena raudonąją mėsą ir yra laikoma viena naudingiausių ir skaniausių. Mūsų recepto atveju ryškus žuvies skonis atskiestas svogūnais ir marinatu. Jį galite patiekti ant skrudintų skrebučių arba kaip salotas.
Gaminimo laikas
1500 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Gardžios rausvosios lašišos salotos Žingsnis 1
Į žuvį įberkite druskos, cukraus, prieskonių pagal skonį, tada acto esencijos, išmaišykite, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą valandai.

Žingsnis 2

Gardžios rausvosios lašišos salotos Žingsnis 2
Tada sudėkite svogūnus ir augalinį aliejų, viską išmaišykite ir palikite per naktį šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos