Publikavimo data: 2024-10-21
Gardžios salotos su pupelėmis ir skrebučiais
Gardžios ir sočios pupelių ir džiūvėsėlių salotos. Į salotas įtraukta vištienos filė padaro jas dar sotesnes ir maistingesnes. Korėjietiškos morkos suteikia pikantiškumo. Šampinjonai puikiai papildo mėsos skonį, o švelnus padažas patiekalą padaro sultingą. Puikus užkandis šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje apkepkite svogūnus. Tada į svogūnus sudėkite grybus. Kai grybai apkeps, leiskite jiems atvėsti. Vištienos krūtinėlę smulkiai supjaustykite ir perkelkite į gilią lėkštę, tada grybus ir svogūnus, korėjietiškas morkas ir konservuotas pupeles.
Žingsnis 2
Duoną supjaustykite kubeliais ir apkepkite likusiame augaliniame aliejuje. Tada šiek tiek pasūdykite ir papipirinkite. Į salotas įpilkite majonezo ir išmaišykite.
Kategorijos