Publikavimo data: 2024-06-16
Gardžios sluoksniuotos tešlos rožės su obuoliais
Dažnai pyragai išsiskiria nepaprastu skoniu, bet ne tokia patrauklia išvaizda, tačiau tai tikrai negalioja apetitą žadinančioms sluoksniuotos tešlos rožėms su obuoliais, nes jų pavadinimas kalba pats už save. Jie atrodo kaip tikros rožės, o jų skonis kiekvieną, kuris jų paragaus, nukels į harmonijos ir palaimos pasaulį.
Žingsnis 1
Iš obuolių pašalinkite šerdį ir kotelius ir supjaustykite plonais griežinėliais. Puode užvirinkite stiklinę vandens, jame atskieskite cukrų ir sudėkite obuolius. Virkite juos apie 3 minutes.
Žingsnis 2
Atšildytą tešlą plonai iškočiokite ir supjaustykite trumpomis ilgomis juostelėmis. Ant kiekvienos juostelės tvirtai uždėkite obuolių ir susukite sraigę. Taip gausis rožė.
Žingsnis 3
Kiekvieną rožę šiek tiek praskleiskite, kad ji įgautų gražią formą. Sudėkite suformuotas rožes ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite iki 200 ℃ įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos