Gardžios sluoksniuotos tešlos salotos su jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Gardžios sluoksniuotos tešlos salotos su jautiena

Jei kas nors atostogų metu norėtų nukrypti nuo taisyklių ir pakeisti tradicines salotas "Olivier", siūloma užkandžio versija tam visiškai tinka. Ji ruošiama jautienos pagrindu, tačiau turi du ypatingus ingredientus - sūrį ir riešutus. Tai, žinoma, šiek tiek pakeičia patiekalo skonio suvokimą, bet ne į blogąją pusę. Be to, virta jautiena yra dietiniuose maitinimo planuose naudojamas produktas, todėl užkandis gana tinka išrankiems valgytojams. Tokios salotos neabejotinai papuoš bet kokį šventinį stalą.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Gardžios sluoksniuotos tešlos salotos su jautiena Žingsnis 1
Išvirkite jautieną ir kiaušinius ir atvėsinkite. Sutarkuokite agurkus, kiaušinius ir sūrį. Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su tarkuotais agurkais.

Žingsnis 2

Gardžios sluoksniuotos tešlos salotos su jautiena Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite jautieną ir sudėkite ją į lėkštę kaip pirmąjį sluoksnį. Antrajame sluoksnyje paskleiskite agurkus su česnakais ir aptepkite majonezu.

Žingsnis 3

Gardžios sluoksniuotos tešlos salotos su jautiena Žingsnis 3
Trečiajam sluoksniui salotas apibarstykite sūriu ir aptepkite majonezu. Ant viršaus užtepkite tarkuotų kiaušinių, po to - majonezo. Ant salotų užberkite smulkintų graikinių riešutų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, salotos, mėsos salotos, jautienos salotos, paprasta, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, agurkų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, sojų padažo patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pipirų salotos, raudonųjų svogūnų salotos, daržovių salotos, česnakų salotos, augalinio aliejaus salotos, jautienos vakarienė, cukraus salotos

Kategorijos