Publikavimo data: 2024-06-08
Garuose virti ryžiai
Ryžiai yra garsiausias ir populiariausias garnyras visame pasaulyje. Todėl yra tiek daug būdų, kaip juos paruošti. Jie tinka prie bet kokių mėsos patiekalų. Ryžiai taip pat yra geras pagrindas įvairioms salotoms. Juos galima virti ne tik ant viryklės, bet ir garintuve. Tai labai patogus ir paprastas būdas. Būkite tikri, kad gausite tobulai traškius ryžius.
Žingsnis 1
Ryžius sudėkite į dubenį. Nuplautus ryžius sudėkite į garintuvo dubenį. Supilkite vandenį ir sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles.
Žingsnis 2
Išvirkite ryžius. Į garintuvo padėklą supilkite reikiamą kiekį vandens. Į prietaisą įdėkite dubenį su ryžiais. Uždenkite dangčiu ir nustatykite laikmatį 30 minučių. Po pusvalandžio atidarykite dangtį ir išmaišykite ryžius. Uždarykite garintuvą ir įjunkite laikmatį dar 10 minučių. Pasigirdus pabaigos signalui, pagal skonį pasūdykite ir įmaišykite garnyrą.
Kategorijos