Publikavimo data: 2025-08-20
Garuose virtų ryžių garnyras su kukurūzais
Prie mėsos ar žuvies puikiai tiks garuose virtų ryžių su kukurūzais garnyras. Jame yra daug naudingų produktų, kuriuose gausu vitaminų ir mikroelementų. Pavyzdžiui, kukurūzai padeda normalizuoti virškinimą ir mažina cholesterolio kiekį. O ryžiuose, kurie apdorojami garais, išsaugomos beveik visos maistinės savybės. Jis padeda iš organizmo pašalinti toksinus ir gerina nervų sistemos veiklą.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Į keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite svogūną ir kelias minutes pakepinkite. Tada sudėkite salierą ir papriką, pakepinkite juos 3 minutes. Sudėkite kukurūzus ir pomidorus, pakepkite dar kelias minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite garnyrą. Į keptuvę su daržovėmis sudėkite ryžius, apynius ir druską, viską sumaišykite. Supilkite vandenį, uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies 20 minučių. Po to gautą garnyrą gerai išmaišykite.
Kategorijos