Garuose virtų ryžių garnyras su kukurūzais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Garuose virtų ryžių garnyras su kukurūzais

Prie mėsos ar žuvies puikiai tiks garuose virtų ryžių su kukurūzais garnyras. Jame yra daug naudingų produktų, kuriuose gausu vitaminų ir mikroelementų. Pavyzdžiui, kukurūzai padeda normalizuoti virškinimą ir mažina cholesterolio kiekį. O ryžiuose, kurie apdorojami garais, išsaugomos beveik visos maistinės savybės. Jis padeda iš organizmo pašalinti toksinus ir gerina nervų sistemos veiklą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Garuose virtų ryžių garnyras su kukurūzais Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Į keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite svogūną ir kelias minutes pakepinkite. Tada sudėkite salierą ir papriką, pakepinkite juos 3 minutes. Sudėkite kukurūzus ir pomidorus, pakepkite dar kelias minutes.

Žingsnis 2

Garuose virtų ryžių garnyras su kukurūzais Žingsnis 2
Paruoškite garnyrą. Į keptuvę su daržovėmis sudėkite ryžius, apynius ir druską, viską sumaišykite. Supilkite vandenį, uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies 20 minučių. Po to gautą garnyrą gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, obuolių sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga

Kategorijos