Publikavimo data: 2024-06-15
Gausi ir spalvinga kiaušinienė su dešra, bulvėmis ir svogūnais
Tai, kad iš paprastų ir įprastų produktų galima paruošti gražų, ryškų ir skanų patiekalą, yra virėjo, mokančio žaisti skoniais ir aromatais, nuopelnas ir žinios. Kiaušinienė su dešra, bulvėmis ir svogūnais yra vienas iš tokių patiekalų. Tai skanu, sotu, o pusryčiams - geresnio norėti neįmanoma. Tokia kiaušinienė dėl baltymų iš karto numalšins alkį ir ilgam pasotins. Tuo tarpu jos gamybai naudojami produktai yra labai ekonomiški.
Žingsnis 1
Virtas bulves supjaustykite kubeliais, o svogūną - pusžiedžiais. Dešrą supjaustykite griežinėliais pagal savo skonį.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite svogūnus ir lengvai pakepinkite. Kai jie suminkštės, sudėkite bulves. Kepkite viską kartu, kol iškeps, tada sudėkite griežinėliais supjaustytą dešrą ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Galiausiai į keptuvę įmuškite kiaušinius. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Uždenkite dangčiu ir virkite kiaušinius, kol suminkštės.
Kategorijos