Gausi lazanija vakarienei su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Gausi lazanija vakarienei su malta mėsa

Sultinga, aromatinga ir soti lazanija vakarienei.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Gausi lazanija vakarienei su malta mėsa Žingsnis 1
Apkepkite maltą mėsą, įpilkite pomidorų padažo, prieskonių ir druskos pagal skonį.

Žingsnis 2

Gausi lazanija vakarienei su malta mėsa Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Gausi lazanija vakarienei su malta mėsa Žingsnis 3
Paruoškite bešamelio padažą, puode ištirpinkite sviestą, truputį alyvuogių aliejaus, lėtai suberkite miltus ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų, tada supilkite pieną ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Gausi lazanija vakarienei su malta mėsa Žingsnis 4
Pradėkite formuoti lazaniją: ant formos dugno sudėkite lazanijos lapus, patepkite padažu ir sudėkite maltą mėsą. Pakartokite kelis sluoksnius.

Žingsnis 5

Gausi lazanija vakarienei su malta mėsa Žingsnis 5
Kiekvieną sluoksnį aptepkite padažu.

Žingsnis 6

Gausi lazanija vakarienei su malta mėsa Žingsnis 6
Ir pabarstykite sūriu. Dėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, antrieji patiekalai iš miltų, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, lazanija, receptų knyga, naminė lazanija

Kategorijos