Publikavimo data: 2025-08-18
Gausi lazanija vakarienei su malta mėsa
Sultinga, aromatinga ir soti lazanija vakarienei.
Žingsnis 1
Apkepkite maltą mėsą, įpilkite pomidorų padažo, prieskonių ir druskos pagal skonį.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Paruoškite bešamelio padažą, puode ištirpinkite sviestą, truputį alyvuogių aliejaus, lėtai suberkite miltus ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų, tada supilkite pieną ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Pradėkite formuoti lazaniją: ant formos dugno sudėkite lazanijos lapus, patepkite padažu ir sudėkite maltą mėsą. Pakartokite kelis sluoksnius.
Žingsnis 5
Kiekvieną sluoksnį aptepkite padažu.
Žingsnis 6
Ir pabarstykite sūriu. Dėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
Kategorijos