Publikavimo data: 2024-06-09
Gausi žirnių sriuba su mėsa
Žirnių sriuba su mėsa puikiai tinka sotiems ir gardiems pietums. Šis aromatingas patiekalas patiks visiems be išimties. Žirnių, mėsos ir daržovių derinys sultinyje sušildys šaltomis ir apniukusiomis dienomis. Paruošimo būdas gana paprastas, jei teisingai pasirinksite ir išvirsite žirnius.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol įgaus auksinę spalvą. Morkas supjaustykite plonais apskritimais, sudėkite prie svogūnų ir šiek tiek patroškinkite. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į keptuvę su daržovėmis, troškinkite, kol bus paruošta, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Sudėkite kubeliais supjaustytas bulves į puodą su žirniais ir virkite 10 minučių. Tada sudėkite troškintus svogūnus, morkas ir mėsą ir troškinkite dar 15 minučių. Išjunkite puodą ir leiskite sriubai pastovėti.
Kategorijos