Kalakutienos kaklo sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kalakutienos kaklo sriuba

Daugelis žmonių klaidingai mano, kad kalakutienos sriuba būna per liesa. Tokia pastaba būtų teisinga, jei patiekalas būtų gaminamas tik iš paukščio krūtinėlės. Jei sriubą virsite iš kalakuto kaklo, sultinys taps švelnus, sotus ir sotus. Tokia sriuba bus mažiau kaloringa nei sriubos iš jautienos ar kiaulienos, bet labai sveika ir skani.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
59 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos kaklo sriuba Žingsnis 1
Išvirkite kalakutų kaklelius. Mėsą supilkite į puodą su vandeniu, įberkite druskos ir užvirinkite. Virkite 20-30 minučių, kol kakleliai suminkštės. Mėsą išimkite iš sultinio.

Žingsnis 2

Kalakutienos kaklo sriuba Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Keptuvėje su aliejumi 5-6 minutes pakepinkite morkas ir svogūnus.

Žingsnis 3

Kalakutienos kaklo sriuba Žingsnis 3
Paruoškite kalakutienos sprandinės sriubą. Užvirinkite mėsos sultinį. Nusausinkite bulves. Užvirus sudėkite pakepintas morkas ir svogūnus, virkite 10 minučių. Daržovės turi tapti pusiau minkštos. Tuo metu nusausinkite farfalle, leiskite užvirti, virkite 15 minučių. Pagardinkite druska. Atskirkite mėsą nuo kalakuto kaklo, įdėkite ją į sriubą. Po virimo palikite 10 minučių pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos