Publikavimo data: 2024-06-08
Kalakutienos kaklo sriuba
Daugelis žmonių klaidingai mano, kad kalakutienos sriuba būna per liesa. Tokia pastaba būtų teisinga, jei patiekalas būtų gaminamas tik iš paukščio krūtinėlės. Jei sriubą virsite iš kalakuto kaklo, sultinys taps švelnus, sotus ir sotus. Tokia sriuba bus mažiau kaloringa nei sriubos iš jautienos ar kiaulienos, bet labai sveika ir skani.
Žingsnis 1
Išvirkite kalakutų kaklelius. Mėsą supilkite į puodą su vandeniu, įberkite druskos ir užvirinkite. Virkite 20-30 minučių, kol kakleliai suminkštės. Mėsą išimkite iš sultinio.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Keptuvėje su aliejumi 5-6 minutes pakepinkite morkas ir svogūnus.
Žingsnis 3
Paruoškite kalakutienos sprandinės sriubą. Užvirinkite mėsos sultinį. Nusausinkite bulves. Užvirus sudėkite pakepintas morkas ir svogūnus, virkite 10 minučių. Daržovės turi tapti pusiau minkštos. Tuo metu nusausinkite farfalle, leiskite užvirti, virkite 15 minučių. Pagardinkite druska. Atskirkite mėsą nuo kalakuto kaklo, įdėkite ją į sriubą. Po virimo palikite 10 minučių pastovėti.
Kategorijos