Gausiai įdaryti kopūstai su malta kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Gausiai įdaryti kopūstai su malta kiauliena

Pagal šį receptą įdaryti kopūstai yra labai skanūs, sotūs ir sveiki. Kartą pamačiusi, kaip juos gamina draugė, nusprendžiau pakartoti, o mano vyras negali atsiplėšti nuo šių naminių įdarytų kopūstų.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausiai įdaryti kopūstai su malta kiauliena Žingsnis 1
Kopūstą supjaustome aplink šerdį, tada kopūstą nuleidžiame į puodą su vandeniu ir pastatome ant ugnies, kai viršutiniai lapai pradeda minkštėti, atsargiai išimame po vieną lapą.

Žingsnis 2

Ryžius virkite, kol jie bus pusiau išvirę.

Žingsnis 3

Gausiai įdaryti kopūstai su malta kiauliena Žingsnis 3
Sumaišykite ryžius ir maltą mėsą, įberkite prieskonių.

Žingsnis 4

Gausiai įdaryti kopūstai su malta kiauliena Žingsnis 4
Tada į kopūsto lapą įdėkite šaukštą faršo ir suvyniokite jį į voką.

Žingsnis 5

Tada supjaustykite likusią kopūsto dalį, kuri mums netiko, kad suvyniotumėte balandį, galite pridėti šviežių pipirų, pomidorų, svogūnų ir morkų šiek tiek troškinti su pomidorų padažu.

Žingsnis 6

Gausiai įdaryti kopūstai su malta kiauliena Žingsnis 6
Aš tai darau multicooker, įdėkite daržoves, tada įdarytus kopūstus, įpilkite vandens apie 0,5- 0,7 vandens, įpilkite padažo ir prieskonių, įjunkite kepimo režimą 60 minučių. Įdaryti kopūstai būna labai minkšti ir sultingi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos