Publikavimo data: 2024-09-17
Gausiai įdaryti kopūstai su malta kiauliena
Pagal šį receptą įdaryti kopūstai yra labai skanūs, sotūs ir sveiki. Kartą pamačiusi, kaip juos gamina draugė, nusprendžiau pakartoti, o mano vyras negali atsiplėšti nuo šių naminių įdarytų kopūstų.
Žingsnis 1
Kopūstą supjaustome aplink šerdį, tada kopūstą nuleidžiame į puodą su vandeniu ir pastatome ant ugnies, kai viršutiniai lapai pradeda minkštėti, atsargiai išimame po vieną lapą.
Žingsnis 2
Ryžius virkite, kol jie bus pusiau išvirę.
Žingsnis 3
Sumaišykite ryžius ir maltą mėsą, įberkite prieskonių.
Žingsnis 4
Tada į kopūsto lapą įdėkite šaukštą faršo ir suvyniokite jį į voką.
Žingsnis 5
Tada supjaustykite likusią kopūsto dalį, kuri mums netiko, kad suvyniotumėte balandį, galite pridėti šviežių pipirų, pomidorų, svogūnų ir morkų šiek tiek troškinti su pomidorų padažu.
Žingsnis 6
Aš tai darau multicooker, įdėkite daržoves, tada įdarytus kopūstus, įpilkite vandens apie 0,5- 0,7 vandens, įpilkite padažo ir prieskonių, įjunkite kepimo režimą 60 minučių. Įdaryti kopūstai būna labai minkšti ir sultingi.
Kategorijos