Gausios cukinijos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Gausios cukinijos

Šį receptą man parodė mama, ji nuo jaunystės saugo kulinarinę knygą ir dalijasi su manimi gardžių patiekalų receptais. Cukinijos yra sočios ir skanios.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
29 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Gausios cukinijos Žingsnis 1
Nulupkite cukinijos odelę ir šerdį, nuplaukite jas šaltame vandenyje, supjaustykite žiedais.e

Žingsnis 2

Gausios cukinijos Žingsnis 2
Paruoškite faršą, nulupkite svogūną ir susmulkinkite jį blenderiu, sumaišykite su faršu, pagal skonį įberkite prieskonių.

Žingsnis 3

Gausios cukinijos Žingsnis 3
Cukinijų žiedus pamirkykite miltuose, perkelkite į įkaitintą keptuvę, šaukštu į cukinijos žiedą sukrėskite faršą ir šiek tiek išminkykite. Kepkite, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos