Publikavimo data: 2025-08-20
Gausios kepenėlių, grybų ir marinuotų agurkų salotos
Kepenų salotos pasižymi geru skoniu, švelnia tekstūra. Šiame variante vištienos kepenėlės puikiai dera su grybais ir agurkais, kurie suteikia traškumo ir, žinoma, skonio. Savo savybėmis kepenėlės čia ypač išsiskiria - 100 g jų turi geležies paros normą. Kartu tai mažai kaloringas produktas, prilygstantis grybams, todėl šios salotos yra puikus skanus variantas norintiems numesti svorio.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje kepkite kepenėles, kol iškeps. Svogūnus ir pievagrybius supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite atskiroje keptuvėje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Supjaustykite agurkus ir atvėsusias kepenis griežinėliais. Sumaišykite visus ingredientus dubenyje ir pagal skonį pagardinkite garstyčiomis, majonezu ir druska.
Kategorijos