Gausios kepenėlių, grybų ir marinuotų agurkų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Gausios kepenėlių, grybų ir marinuotų agurkų salotos

Kepenų salotos pasižymi geru skoniu, švelnia tekstūra. Šiame variante vištienos kepenėlės puikiai dera su grybais ir agurkais, kurie suteikia traškumo ir, žinoma, skonio. Savo savybėmis kepenėlės čia ypač išsiskiria - 100 g jų turi geležies paros normą. Kartu tai mažai kaloringas produktas, prilygstantis grybams, todėl šios salotos yra puikus skanus variantas norintiems numesti svorio.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Gausios kepenėlių, grybų ir marinuotų agurkų salotos Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje kepkite kepenėles, kol iškeps. Svogūnus ir pievagrybius supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite atskiroje keptuvėje, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Gausios kepenėlių, grybų ir marinuotų agurkų salotos Žingsnis 2
Supjaustykite agurkus ir atvėsusias kepenis griežinėliais. Sumaišykite visus ingredientus dubenyje ir pagal skonį pagardinkite garstyčiomis, majonezu ir druska.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, mėsos salotos, jautienos salotos, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 15 minučių, vakarienė, receptų knyga, salotos su kiaušiniu, salotos su majonezu, salotos su raudonuoju svogūnu

Kategorijos