Publikavimo data: 2024-06-08
Gausios krevečių salotos
Krevečių salotos - tai jūros gėrybių ir daržovių mišinys. Salotos pasižymi ypatingu skonių deriniu ir dievišku aromatu. Šis patiekalas atrodo reprezentatyviai ir tinka patiekti per bet kokias šventes. Šio liaudo paruošimas turi daugybę variantų, vienas intensyviausių - su lašiša ir ikrais.
Žingsnis 1
Pripilkite puodą vandens ir jame išvirkite kiaušinius bei bulves. Kalmarus virkite 3 minutes. Tada nulupkite kiaušinius nuo lukštų ir supjaustykite juos mažais kubeliais. Nulupkite nuluptas bulves ir supjaustykite jas mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Paimkite tarką ir sutarkuokite sūrį. Po to paimkite lašišą ir supjaustykite ją kubeliais, taip pat paimkite virtus kalmarus ir supjaustykite juos juostelėmis. Atšildykite krevetes.
Žingsnis 3
Paimkite plokščią lėkštę, ant jos sudėkite salotų lapus, sudėkite griežinėliais supjaustytus kiaušinius ir aptepkite majonezu. Tada sudėkite griežinėliais pjaustytą lašišą ir apšlakstykite majonezu.
Žingsnis 4
Tada dėkite sluoksnį griežinėliais pjaustytų bulvių ir aptepkite majonezu. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus kalmarus ir krevetes ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 5
Tada apibarstykite tarkuotu sūriu, apšlakstykite majonezu ir kaip paskutinį sluoksnį sudėkite raudonuosius ikrus.
Kategorijos