Gausios krevečių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Gausios krevečių salotos

Krevečių salotos - tai jūros gėrybių ir daržovių mišinys. Salotos pasižymi ypatingu skonių deriniu ir dievišku aromatu. Šis patiekalas atrodo reprezentatyviai ir tinka patiekti per bet kokias šventes. Šio liaudo paruošimas turi daugybę variantų, vienas intensyviausių - su lašiša ir ikrais.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausios krevečių salotos Žingsnis 1
Pripilkite puodą vandens ir jame išvirkite kiaušinius bei bulves. Kalmarus virkite 3 minutes. Tada nulupkite kiaušinius nuo lukštų ir supjaustykite juos mažais kubeliais. Nulupkite nuluptas bulves ir supjaustykite jas mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Gausios krevečių salotos Žingsnis 2
Paimkite tarką ir sutarkuokite sūrį. Po to paimkite lašišą ir supjaustykite ją kubeliais, taip pat paimkite virtus kalmarus ir supjaustykite juos juostelėmis. Atšildykite krevetes.

Žingsnis 3

Gausios krevečių salotos Žingsnis 3
Paimkite plokščią lėkštę, ant jos sudėkite salotų lapus, sudėkite griežinėliais supjaustytus kiaušinius ir aptepkite majonezu. Tada sudėkite griežinėliais pjaustytą lašišą ir apšlakstykite majonezu.

Žingsnis 4

Gausios krevečių salotos Žingsnis 4
Tada dėkite sluoksnį griežinėliais pjaustytų bulvių ir aptepkite majonezu. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus kalmarus ir krevetes ir aptepkite majonezu.

Žingsnis 5

Gausios krevečių salotos Žingsnis 5
Tada apibarstykite tarkuotu sūriu, apšlakstykite majonezu ir kaip paskutinį sluoksnį sudėkite raudonuosius ikrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos