Publikavimo data: 2024-09-22
Gausios raudonosios pupelės su dešrelėmis ir žiediniais kopūstais
Raudonųjų pupelių patiekaluose gausu baltymų, B grupės vitaminų ir skaidulinių medžiagų. Ne veltui jos laikomos vienu iš supermaisto produktų dėl jose esančio geležies kiekio ir gebėjimo stiprinti imuninę sistemą. Jos patiekalai populiarūs Gruzijoje, Indijoje, Armėnijoje ir išsiskiria puikiu skoniu bei maistingumu. Šiame recepte jos savybes papildo kitas supermaistas - žiediniai kopūstai. Gaminant maistą šis derinys lemia viena - puikų skonį ir sotumą ilgam laikui.
Žingsnis 1
Kepkite dešreles augaliniame aliejuje. Po 3 minučių sudėkite smulkintus svogūnus ir morkas. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes.
Žingsnis 2
Į keptuvės turinį sudėkite žiedinius kopūstus ir virtas raudonąsias pupeles. Troškinkite, kol žiediniai kopūstai išvirs. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens. Pagardinkite pagal skonį ir troškinkite, kol suminkštės.
Kategorijos