Publikavimo data: 2024-10-13
Gausios salotos su pupelėmis ir petražolėmis
Pupelių salotos puikiai tinka kaip sotus užkandis prie stalo. Raudonosiose pupelėse yra daug vitaminų ir jos labai sotina. Salotose nėra gyvulinių riebalų, kurių šiuolaikiniai gyventojai stengiasi vartoti kuo mažiau.
Žingsnis 1
Paimkite juodos duonos ir supjaustykite ją nedideliais batonais. Įstatykite keptuvę ant silpnos ugnies ir nuolat maišydami kepkite duoną sausoje keptuvėje apie 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Paimkite puodą, užpilkite jį šaltu vandeniu, gerai pasūdykite ir sudėkite pupeles. Dėkite ant vidutinės ugnies, kartais pamaišydami. Virkite, kol išvirs, tai užtruks apie 40 minučių.
Žingsnis 3
Susmulkinkite smulkintą česnaką ir petražoles. Smulkiai supjaustykite marinuotus agurkus. Paimkite gilų dubenį ir sumaišykite pupeles, česnakus, marinuotus agurkus ir petražoles. Salotas pagardinkite majonezu, pagal skonį pasūdykite ir viską gerai išmaišykite. Prieš patiekdami pabarstykite džiūvėsėliais.
Kategorijos