Publikavimo data: 2025-08-17
Gausios salotos su raudona žuvimi ir daržovėmis
Šiandien raudona žuvis laikoma įprastu ir populiariu produktu. Ji plačiai naudojama kulinarijoje, ypač ruošiant įvairias salotas. Be to, raudonoji žuvis taip pat labai naudinga žmogaus organizmui. Joje yra omega-3 riebalų rūgščių. Verta pažymėti, kad šiuo atveju riebalai neveikia kaip kažkas neigiamo ir nenaudingo. Riebalai yra svarbi energijos atsargos. Jie būtini vitaminų įsisavinimui. Raudonojoje žuvyje esančios riebalų rūgštys gali mažinti cholesterolio kiekį ir stiprinti imuninę sistemą.
Žingsnis 1
Sudėkite salotas į patogų plokščią dubenį šiais sluoksniais. Pirmiausia sudėkite bulves, ant viršaus užtepkite šiek tiek majonezo. Tada sudėkite žuvį, pabarstykite žolelėmis ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 2
Tada įdėkite kiaušinio trynį, aptepkite majonezu, krabų lazdeles ir vėl majonezą. Pabaigoje salotas apibarstykite baltymais.
Kategorijos