Gausios salotos su raudona žuvimi ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Gausios salotos su raudona žuvimi ir daržovėmis

Šiandien raudona žuvis laikoma įprastu ir populiariu produktu. Ji plačiai naudojama kulinarijoje, ypač ruošiant įvairias salotas. Be to, raudonoji žuvis taip pat labai naudinga žmogaus organizmui. Joje yra omega-3 riebalų rūgščių. Verta pažymėti, kad šiuo atveju riebalai neveikia kaip kažkas neigiamo ir nenaudingo. Riebalai yra svarbi energijos atsargos. Jie būtini vitaminų įsisavinimui. Raudonojoje žuvyje esančios riebalų rūgštys gali mažinti cholesterolio kiekį ir stiprinti imuninę sistemą.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Gausios salotos su raudona žuvimi ir daržovėmis Žingsnis 1
Sudėkite salotas į patogų plokščią dubenį šiais sluoksniais. Pirmiausia sudėkite bulves, ant viršaus užtepkite šiek tiek majonezo. Tada sudėkite žuvį, pabarstykite žolelėmis ir aptepkite majonezu.

Žingsnis 2

Gausios salotos su raudona žuvimi ir daržovėmis Žingsnis 2
Tada įdėkite kiaušinio trynį, aptepkite majonezu, krabų lazdeles ir vėl majonezą. Pabaigoje salotas apibarstykite baltymais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos