Gausios salotos su žuvimi ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Gausios salotos su žuvimi ir sūriu

Tradicinės rusų virtuvės žuvies salotos yra patiekalas "silkė po kailiu". Šis receptas buvo nuolat papildomas ir tobulinamas. Į jį buvo dedama obuolių, vištų arba putpelių kiaušinių, marinuotų agurkų ir kitų ingredientų. Šiandien pabandysime suprasti arčiausiai klasikinio varianto esantį variantą, į kurį pridėta sūrio.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Gausios salotos su žuvimi ir sūriu Žingsnis 1
Kaip pirmąjį sluoksnį ant lėkštės sutarkuokite bulves, aptepkite jas majonezu. Tada sudėkite silkės filė, svogūną, pabarstykite maltais juodaisiais pipirais ir apšlakstykite augaliniu aliejumi.

Žingsnis 2

Gausios salotos su žuvimi ir sūriu Žingsnis 2
Toliau sluoksniuokite tarkuotas morkas ir aptepkite majonezu. Tada ant vidutinės tarkavimo lentelės sutarkuokite kietąjį sūrį, užpilkite jį ant morkų ir vėl aptepkite majonezu.

Žingsnis 3

Gausios salotos su žuvimi ir sūriu Žingsnis 3
Supjaustykite kiaušinį, dėkite jį ant kito sluoksnio ir aptepkite majonezu. Pabarstykite druska ir pipirais. Ant viršaus sutarkuokite burokėlį, aptepkite majonezu ir, jei norite, papuoškite kiaušinio tryniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos