Publikavimo data: 2024-05-26
Gausūs burokėliai su grybais
Labai skanios ir sveikos burokėlių salotos su grybais. Šias salotas galima lengvai pakeisti užpilu. Jas lengva paruošti ir jos sočios. Joje naudojami virti arba kepti burokėliai, kurie suteiks salotoms saldaus skonio.
Žingsnis 1
Nuo virtų burokėlių, bulvių ir morkų nulupkite odelę. Supjaustykite juos mažais kubeliais. Kubeliais supjaustykite ir sūdytus agurkus. Iš konservuotų pupelių ir grybų nusunkite skystį.
Žingsnis 2
Sumaišykite burokėlius, bulves ir morkas salotinėje. Sudėkite agurkus, grybus ir pupeles. Kruopščiai išmaišykite. Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos