Publikavimo data: 2024-06-09
Gausūs cannelloni su mėsa
Skanūs makaronai su mėsa yra patiekalas, kuris papuoš jūsų stalą. Jį galima ruošti ir paprastą dieną, ir ant šventinio stalo. Aromatinga mėsa nepaliks abejingų, o kartu su sotiais makaronais ji patenkins visos šeimos alkį.
Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką ir 2-3 minutes pakepinkite jį keptuvėje su augaliniu aliejumi. Sudėkite maltą mėsą ir maišydami kepkite 10 minučių. Sudėkite prieskonius ir žaliuosius žirnelius ir troškinkite.
Žingsnis 2
Tada paruoškite padažą. Į ištirpintą sviestą maišydami suberkite miltus ir pieną. Suberkite prieskonius, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros ir vienu sluoksniu išdėliokite įdarytus cannelloli. Makaronus užpilkite trupučiu vandens ir užpilkite padažu. Kepkite 30 minučių, tada ištraukite, apibarstykite tarkuotu sūriu ir įdėkite atgal dar 10-15 minučių.
Kategorijos