Publikavimo data: 2024-06-22
Gausūs grybai su sūriu
Bet kokie grybai patiekalui suteikia nuostabų skonį. Įdaras gali būti grietinė, svogūnai, bulvės, mėsa - bet kokie įvairūs produktai. Karštas užkandis visada tinka ir ant šventinio stalo, ir savaitės dienomis.
Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, ant vidutinės ugnies 3-5 min. pakepinkite smulkiai supjaustytą česnaką ir grybus.
Žingsnis 2
Į atskirą lėkštę sudėkite visus reikiamus ingredientus: pipirų mišinį, žoleles, tarkuotą sūrį, pakepintas riekeles, toliau maišykite, patepkite grybų kepurėles aliejumi ir sudėkite paruoštą įdarą.
Žingsnis 3
Ant stalo padėkite kepimo skardą, patepkite ją augaliniu aliejumi ir paskleiskite grybus. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros ir kepkite 20-25 minutes, kol bus paruošti. Patiekite su grietinės arba majonezo padažu.
Kategorijos