Gausus grybų paštetas iš opiato su česnakais ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Gausus grybų paštetas iš opiato su česnakais ir daržovėmis

Pievagrybiai yra ne mažiau naudingi nei ūmėdės ar pievagrybiai. Be to, kad jie greitina medžiagų apykaitą, šie grybai taip pat pasižymi antivirusinėmis savybėmis, o tai labai svarbu šaltuoju metų laiku. Šis nuostabus paštetas išspręs daugelį kitų problemų, tačiau svarbiausia, kad jis leis jums pristatyti savo šeimai ir svečiams sveiką ir skanų patiekalą. Ypač entuziastingai jį priims pasninko besilaikantys žmonės ir vegetarai. Jame yra tik augalinių ingredientų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
66 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Gausus grybų paštetas iš opiato su česnakais ir daržovėmis Žingsnis 1
Sudėkite grybus į puodą su vandeniu ir virkite vidutiniškai 20 minučių. Išmeskite juos į sietelį, nuplaukite tekančiu vandeniu ir atidėkite į šalį.

Žingsnis 2

Gausus grybų paštetas iš opiato su česnakais ir daržovėmis Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite. Pirmiausia pakepinkite svogūnus saulėgrąžų aliejuje, tada į svogūnus sudėkite morkas.

Žingsnis 3

Gausus grybų paštetas iš opiato su česnakais ir daržovėmis Žingsnis 3
Grybus supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite prie morkų bei svogūnų. Įpilkite šiek tiek vandens, sumažinkite ugnį ir troškinkite po dangčiu 10-15 minučių.

Žingsnis 4

Gausus grybų paštetas iš opiato su česnakais ir daržovėmis Žingsnis 4
Sudėkite grybus ir daržoves į maišytuvą. Įberkite druskos, pipirų pagal skonį ir susmulkinto česnako. Sumaišykite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
grybų patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paštetai, paprastai, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, daržovių ir grybų paštetai, vaizdo įrašo receptas, be įprastų alergenų, receptų knyga, grybų paštetai

Kategorijos