Publikavimo data: 2025-08-20
Gausus grybų paštetas iš opiato su česnakais ir daržovėmis
Pievagrybiai yra ne mažiau naudingi nei ūmėdės ar pievagrybiai. Be to, kad jie greitina medžiagų apykaitą, šie grybai taip pat pasižymi antivirusinėmis savybėmis, o tai labai svarbu šaltuoju metų laiku. Šis nuostabus paštetas išspręs daugelį kitų problemų, tačiau svarbiausia, kad jis leis jums pristatyti savo šeimai ir svečiams sveiką ir skanų patiekalą. Ypač entuziastingai jį priims pasninko besilaikantys žmonės ir vegetarai. Jame yra tik augalinių ingredientų.
Žingsnis 1
Sudėkite grybus į puodą su vandeniu ir virkite vidutiniškai 20 minučių. Išmeskite juos į sietelį, nuplaukite tekančiu vandeniu ir atidėkite į šalį.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite. Pirmiausia pakepinkite svogūnus saulėgrąžų aliejuje, tada į svogūnus sudėkite morkas.
Žingsnis 3
Grybus supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite prie morkų bei svogūnų. Įpilkite šiek tiek vandens, sumažinkite ugnį ir troškinkite po dangčiu 10-15 minučių.
Žingsnis 4
Sudėkite grybus ir daržoves į maišytuvą. Įberkite druskos, pipirų pagal skonį ir susmulkinto česnako. Sumaišykite iki vientisos masės.
Kategorijos