Publikavimo data: 2025-08-17
Gausūs grybų užkandžių mėsainiai
Šiandien mėsainiai yra vienas populiariausių ir skaniausių patiekalų. Jis atsirado dar 1900 m. Po tiek laiko atsirado daug mėsainių receptų. Siūlome jums grybų mėsainį. Tai ne visai klasikinis receptas, tačiau skoniu jam nenusileidžia. Grybų, vištienos filė, sūrio ir marinuotų agurkų derinys tiesiog stebuklingas.
Žingsnis 1
Nuvalytiems grybams pašalinkite kotelius. Sutarkuokite česnaką ir nedideliame dubenėlyje sumaišykite jį su aliejumi ir sojų padažu.
Žingsnis 2
Vištienos filė marinuokite 2 valgomaisiais šaukštais marinato, o likusį marinatą supilkite ant grybų. Svogūnus supjaustykite žiedais ir marinuokite acte bei cukruje su 50 ml vandens.
Žingsnis 3
Vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis ir apkepkite. Grybų kepurėles nušluostykite servetėle ir patepkite augaliniu aliejumi. Dvi kepurėles pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite grybus 200 laipsnių pagal Celsijų temperatūros orkaitėje 10 minučių.
Žingsnis 4
Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais. Sūrį supjaustykite mažais griežinėliais. Sudėkite mėsainius. Ant grybo kepurėlės dėkite šiek tiek padažo, salotų lapą, vištieną, vėl padažo, tada sūrio griežinėlį, agurką ir svogūną, uždenkite kita kepurėle.
Kategorijos