Publikavimo data: 2025-08-19
Gausūs ir aromatingi flotsam tipo makaronai
Tai puikūs pietūs ar vakarienė tiek suaugusiesiems, tiek vaikams. Man patinka šis receptas, nes šiuos makaronus valgys bet kuris išrankus valgytojas.
Žingsnis 1
Įstatykite keptuvę ant silpnos ugnies, įpilkite 2 šaukštus saulėgrąžų aliejaus. Smulkiai supjaustykite kopūstus, nulupkite ir pusžiedžiais supjaustykite svogūną. Į keptuvę sudėkite kopūstus, svogūnus ir maltą mėsą. Troškinkite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Po 5 minučių įberkite druskos, pipirų ir pomidorų pastos. Gerai išmaišykite ir maišydami troškinkite dar 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Išvirkite spagečius: užvirkite 1 litrą vandens, įberkite druskos. Į verdantį vandenį sudėkite makaronus ir virkite apie 7 minutes (priklauso nuo makaronų rūšies, mano pagaminti iš kietųjų kviečių). Nusunkite vandenį, perpilkite šaltu vandeniu, nusausinkite, įpilkite 1 valgomąjį šaukštą saulėgrąžų aliejaus, išmaišykite.
Žingsnis 4
Išdėliokite spagečius ir ant viršaus sudėkite virtą faršą.
Kategorijos