Gausūs ir aromatingi flotsam tipo makaronai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Gausūs ir aromatingi flotsam tipo makaronai

Tai puikūs pietūs ar vakarienė tiek suaugusiesiems, tiek vaikams. Man patinka šis receptas, nes šiuos makaronus valgys bet kuris išrankus valgytojas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (39 bal.)

Žingsnis 1

Gausūs ir aromatingi flotsam tipo makaronai Žingsnis 1
Įstatykite keptuvę ant silpnos ugnies, įpilkite 2 šaukštus saulėgrąžų aliejaus. Smulkiai supjaustykite kopūstus, nulupkite ir pusžiedžiais supjaustykite svogūną. Į keptuvę sudėkite kopūstus, svogūnus ir maltą mėsą. Troškinkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Gausūs ir aromatingi flotsam tipo makaronai Žingsnis 2
Po 5 minučių įberkite druskos, pipirų ir pomidorų pastos. Gerai išmaišykite ir maišydami troškinkite dar 10-15 minučių.

Žingsnis 3

Gausūs ir aromatingi flotsam tipo makaronai Žingsnis 3
Išvirkite spagečius: užvirkite 1 litrą vandens, įberkite druskos. Į verdantį vandenį sudėkite makaronus ir virkite apie 7 minutes (priklauso nuo makaronų rūšies, mano pagaminti iš kietųjų kviečių). Nusunkite vandenį, perpilkite šaltu vandeniu, nusausinkite, įpilkite 1 valgomąjį šaukštą saulėgrąžų aliejaus, išmaišykite.

Žingsnis 4

Gausūs ir aromatingi flotsam tipo makaronai Žingsnis 4
Išdėliokite spagečius ir ant viršaus sudėkite virtą faršą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos