Publikavimo data: 2024-05-26
Gausus jautienos kesadilijos patiekalas.
Kesadilija yra meksikietiškos virtuvės patiekalas, kuris yra "karšto" temperamento. Europiečiai sugalvojo šiek tiek lengvesnį variantą, ir jis tapo skanus kito žemyno platybėse. Turtinga skanių produktų, kesadilija yra soti, kupina naudingų medžiagų. Kartu ją nesudėtinga paruošti ir ji bus dievo dovana "greitam" pasisotinimui.
Žingsnis 1
Į keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite maltą mėsą ir kepkite 2-3 minutes. Iškeptą faršą mentele padalykite į mažas dalis. Į faršą sudėkite smulkintą svogūną ir smulkintą česnaką.
Žingsnis 2
Supjaustykite saldžiąją papriką atsitiktiniais gabalėliais, sudėkite į maltą mėsą, išmaišykite ir kepkite dar 7-10 minučių, prireikus įpilkite vandens, kad paprika nesudegtų. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, įpilkite citrinos sulčių. Tada čia pat suberkite konservuotus kukurūzus ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Perpjaukite pitą į dvi dalis - apskritimu arba kvadratu, bet taip, kad tilptų į keptuvę. Ant vienos pitos pusės dėkite įdaro, ant viršaus uždėkite sūrio padažo juostelę. Ant viršaus užpilkite sūrio ir uždenkite laisvuoju pitos kraštu. Kepkite iš abiejų pusių.
Kategorijos