Publikavimo data: 2024-05-26
Gausus kiaulienos kesadilijos patiekalas.
Gausus ir skanus kesadilijos patiekalas gaminamas iš naminių tortilijų ir mėsos, kaip nurodyta pateiktame recepte. Tai užtrunka šiek tiek ilgiau nei su paruoštomis tortilijomis ir nekepant mėsos, tačiau verta paplušėti. Duonos kepimo skonis, pomidorų padaže kepta mėsa - viskas beveik kaip pagal klasikinį receptą. Šis patiekalas tinka šeimos sekmadienio šventei ir svečių priėmimui, jis neužima daug laiko.
Žingsnis 1
Paruoškite tortilijas. Į dubenį supilkite miltus, druską, vandenį ir užminkykite tešlą. Padalykite į kelis rutuliukus ir atidėkite į šalį, kad pailsėtų.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite gabaliukais ir siųskite kepti į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi. Įpilkite pomidorų padažo, druskos ir pipirų. Kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 3
Kiekvieną tešlos rutuliuką iškočiokite ir kepkite ant sausos įkaitintos keptuvės po 1 minutę iš abiejų pusių.
Žingsnis 4
Paruoštą tortiliją patepkite kreminiu sūriu, pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu. Ant viršaus sudėkite mėsą, o ant jos - kietąjį sūrį. Įdarytą tortiliją dėkite ant įkaitintos sausos keptuvės ir uždenkite kita tortilija. Kepkite po 1 minutę iš abiejų pusių.
Kategorijos