Gausūs koldūnai su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Gausūs koldūnai su bulvėmis

Slavai tiki, kad jei namuose yra koldūnų, vadinasi, šeima bus soti. Ir tai iš tiesų yra tiesa. Vareniki su bulvėmis yra vienas iš populiariausių slavų virtuvės patiekalų. Jie išgarsėjo daugiausia dėl produktų prieinamumo. Tačiau skonis vaidina ne paskutinį vaidmenį. Dėl švelnios tešlos ir įdaro tekstūros, tradicinių padažų aromatų jie tapo labiausiai atpažįstamu ir mėgstamu namų patiekalu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
260 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausūs koldūnai su bulvėmis Žingsnis 1
Paruoškite tešlą iš miltų, kiaušinių ir vandens. Palikite ją 20 minučių pastovėti.

Žingsnis 2

Gausūs koldūnai su bulvėmis Žingsnis 2
Išvirkite bulves, nusausinkite ir sutrinkite. Įdėkite pakepintą svogūną, druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Gausūs koldūnai su bulvėmis Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į sluoksnį. Stikline išpjaukite apskritimus, į kiekvieną dėkite įdaro ir užspauskite kraštus. Virkite 3-4 minutes verdančiame vandenyje su druska ir 2 šaukštais augalinio aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos