Publikavimo data: 2024-06-08
Gausūs koldūnai su bulvėmis
Slavai tiki, kad jei namuose yra koldūnų, vadinasi, šeima bus soti. Ir tai iš tiesų yra tiesa. Vareniki su bulvėmis yra vienas iš populiariausių slavų virtuvės patiekalų. Jie išgarsėjo daugiausia dėl produktų prieinamumo. Tačiau skonis vaidina ne paskutinį vaidmenį. Dėl švelnios tešlos ir įdaro tekstūros, tradicinių padažų aromatų jie tapo labiausiai atpažįstamu ir mėgstamu namų patiekalu.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą iš miltų, kiaušinių ir vandens. Palikite ją 20 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Išvirkite bulves, nusausinkite ir sutrinkite. Įdėkite pakepintą svogūną, druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į sluoksnį. Stikline išpjaukite apskritimus, į kiekvieną dėkite įdaro ir užspauskite kraštus. Virkite 3-4 minutes verdančiame vandenyje su druska ir 2 šaukštais augalinio aliejaus.
Kategorijos