Publikavimo data: 2024-05-20
Gausus krevečių paštitetas
Neįprastų ptitimo kruopų paruošimas iš tikrųjų nėra sudėtingas. Dar anksčiau pittim buvo laikomas vargšų, kurie negalėjo sau leisti nieko kito, maistu. Tačiau dabar vis daugiau žmonių renkasi šią skanią ir sultingą tešlą.
Žingsnis 1
Paruoštą svogūną supjaustykite pusžiedžiais, įkaitinkite keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejaus, kai jis įkais, supilkite svogūną ir kepkite, kol taps auksinis. Tada per spaudiklį išspauskite česnaką ir taip pat suberkite į keptuvę. Išmaišykite ir sudėkite krevetes. Kepkite ne ilgiau kaip 6-8 minutes.
Žingsnis 2
Išvirkite paplotėlius. Tam kruopas sudėkite į verdantį vandenį, o jei turite porcijinius paketus, iš karto išvirkite juose. Paruošimas turėtų užtrukti ne ilgiau kaip 20 minučių.
Žingsnis 3
Į keptuvę su krevetėmis supilkite grietinėlę ir grietinę, išmaišykite, įberkite druskos, pipirų (lauro lapelio nebūtina). Atitirpus patitimo makaronams, sudėkite juos į keptuvę, viską išmaišykite, palikite kelias minutes troškintis po dangčiu. Tada apibarstykite tarkuotu sūriu, dar kartą išmaišykite ir išjunkite ugnį.
Kategorijos