Gausus krevečių paštitetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Gausus krevečių paštitetas

Neįprastų ptitimo kruopų paruošimas iš tikrųjų nėra sudėtingas. Dar anksčiau pittim buvo laikomas vargšų, kurie negalėjo sau leisti nieko kito, maistu. Tačiau dabar vis daugiau žmonių renkasi šią skanią ir sultingą tešlą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Gausus krevečių paštitetas Žingsnis 1
Paruoštą svogūną supjaustykite pusžiedžiais, įkaitinkite keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejaus, kai jis įkais, supilkite svogūną ir kepkite, kol taps auksinis. Tada per spaudiklį išspauskite česnaką ir taip pat suberkite į keptuvę. Išmaišykite ir sudėkite krevetes. Kepkite ne ilgiau kaip 6-8 minutes.

Žingsnis 2

Gausus krevečių paštitetas Žingsnis 2
Išvirkite paplotėlius. Tam kruopas sudėkite į verdantį vandenį, o jei turite porcijinius paketus, iš karto išvirkite juose. Paruošimas turėtų užtrukti ne ilgiau kaip 20 minučių.

Žingsnis 3

Gausus krevečių paštitetas Žingsnis 3
Į keptuvę su krevetėmis supilkite grietinėlę ir grietinę, išmaišykite, įberkite druskos, pipirų (lauro lapelio nebūtina). Atitirpus patitimo makaronams, sudėkite juos į keptuvę, viską išmaišykite, palikite kelias minutes troškintis po dangčiu. Tada apibarstykite tarkuotu sūriu, dar kartą išmaišykite ir išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos