Publikavimo data: 2024-06-08
Gausūs makaronai su kepta nugarine
Makaronai su keptais juodaisiais varliagyviais ir žaliaisiais svogūnais yra paprastas ir nebrangus patiekalas, kurį galima labai greitai paruošti ir pamaitinti šeimą. Jis gaunasi labai apetitiškas ir sotus. Kad skonis būtų pikantiškesnis, į jį galite įdėti džiovintų arba šviežių česnakų.
Žingsnis 1
Kepenėles supjaustykite plonais griežinėliais. Makaronus sudėkite į verdantį vandenį ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, kaip nurodyta ant pakuotės.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę dėkite lašinių griežinėlius ir kepkite 4-5 minutes. Tada sudėkite žaliuosius svogūnus ir petražoles, kepkite dar 2-3 minutes. Dabar sumaišykite virtus makaronus su nepakankamai pakepintais lašiniais, pipirais, druska ir įberkite prieskonių. Gerai išmaišykite.
Kategorijos