Publikavimo data: 2024-06-09
Gausus maltos mėsos pyragas
Šviežius, traškius kepinius mėgsta beveik visi. Pyragas yra vienas dažniausių patiekalų kiekvienos šeimininkės virtuvėje. Tešla gali būti nerauginta, mielinė arba sluoksniuotos tešlos. Kalbant apie įdarą - yra labai gausus pasirinkimas. Nuo saldžių uogienių iki žuvies ir mėsos įdarų.
Žingsnis 1
Į maltą mėsą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir žoleles. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Išmaišykite. Išskleiskite pitos duoną ir tolygiai paskirstykite faršą. Suvyniokite į vamzdelius.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą: įmuškite kiaušinius, įpilkite majonezo ir kečupo. Viską gerai išmaišykite. Į formą sudėkite pitos vamzdelius, ant jų supilkite įdarą. Pašaukite į 180C temperatūros orkaitę 40-45 minutėms.
Kategorijos