Gausus maltos mėsos pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gausus maltos mėsos pyragas

Šviežius, traškius kepinius mėgsta beveik visi. Pyragas yra vienas dažniausių patiekalų kiekvienos šeimininkės virtuvėje. Tešla gali būti nerauginta, mielinė arba sluoksniuotos tešlos. Kalbant apie įdarą - yra labai gausus pasirinkimas. Nuo saldžių uogienių iki žuvies ir mėsos įdarų.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
290 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.46/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausus maltos mėsos pyragas Žingsnis 1
Į maltą mėsą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir žoleles. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Išmaišykite. Išskleiskite pitos duoną ir tolygiai paskirstykite faršą. Suvyniokite į vamzdelius.

Žingsnis 2

Gausus maltos mėsos pyragas Žingsnis 2
Paruoškite įdarą: įmuškite kiaušinius, įpilkite majonezo ir kečupo. Viską gerai išmaišykite. Į formą sudėkite pitos vamzdelius, ant jų supilkite įdarą. Pašaukite į 180C temperatūros orkaitę 40-45 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos