Gausus maltos mėsos pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gausus maltos mėsos pyragas

Šviežius, traškius kepinius mėgsta beveik visi. Pyragas yra vienas dažniausių patiekalų kiekvienos šeimininkės virtuvėje. Tešla gali būti nerauginta, mielinė arba sluoksniuotos tešlos. Kalbant apie įdarą - yra labai gausus pasirinkimas. Nuo saldžių uogienių iki žuvies ir mėsos įdarų.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
290 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.46/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Gausus maltos mėsos pyragas Žingsnis 1
Į maltą mėsą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir žoleles. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Išmaišykite. Išskleiskite pitos duoną ir tolygiai paskirstykite faršą. Suvyniokite į vamzdelius.

Žingsnis 2

Gausus maltos mėsos pyragas Žingsnis 2
Paruoškite įdarą: įmuškite kiaušinius, įpilkite majonezo ir kečupo. Viską gerai išmaišykite. Į formą sudėkite pitos vamzdelius, ant jų supilkite įdarą. Pašaukite į 180C temperatūros orkaitę 40-45 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos