Publikavimo data: 2024-06-23
Gausus naminis šašlykas.
Šis patiekalas yra gana paprastas, visi produktai yra tarpusavyje pakeičiami, tačiau tuo pačiu metu gana sotus ir visiškai neprailgsta paruošimo požiūriu. Viena šavarma pakeičia pilnus pietus arba vakarienę.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite grybus ir pakepinkite juos aliejuje su smulkiai supjaustytu svogūnu.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite agurkus ir pomidorus.
Žingsnis 3
Supjaustykite filė kubeliais ir kepkite keptuvėje, kol iškeps.
Žingsnis 4
Paimkite 1 plokščią duoną, pamirkykite ją majoneze ir plonu sluoksniu ištepkite visą paviršių.
Žingsnis 5
Ant riebalais pateptos duonos riekelių dėkite salotų lapus, į vidurį - keptą mėsą, grybus, agurkus ir pomidorus. Pakartokite su antrąja duonele.
Žingsnis 6
Atsargiai apvyniokite tortilijas su įdaru ir apatinį gautos šavarmos kraštą užspauskite servetėle, folija arba maistiniu popieriumi.
Kategorijos