Publikavimo data: 2024-06-08
Gausus plovas su lašiniais
Plovas su lašiniais yra subalansuotas, skanus ir labai sveikas patiekalas. Mėsa yra riebalų šaltinis, ryžiai - angliavandenių šaltinis, o daržovės - vitaminų šaltinis. Su lašiniais plovas gaunasi labai minkštas ir trapus, tačiau nedėkite daug lašinių, kad nebūtų per riebus. Šis patiekalas puikiai tinka pietums arba vakarienei.
Žingsnis 1
Į katilo dugną įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Įdėkite 2 skilteles česnako.
Žingsnis 2
Išimkite kepintus česnakus iš katilo ir sudėkite lašinius (šoninę). Kepkite ant didelės ugnies nuolat maišydami. Tada sudėkite svogūną. Viską kartu apkepkite ir sudėkite morkas, pabarstykite trupučiu druskos.
Žingsnis 3
Užpilkite ryžius verdančiu vandeniu, kad apsemtų juos 2 cm aukščiau viršaus. Uždenkite katilą dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
Kategorijos