Publikavimo data: 2024-05-20
Gausūs ravioliai su sveiku įdaru
Gausūs ravioliai yra puikus naminis patiekalas, kurį, nors jam paruošti reikia daug laiko ir įgūdžių, verta gaminti ne vieną kartą. Jį reikėtų ruošti didelei grupei, kad kiekvienas svečias jaustųsi sotus. Patiekalui pagardinti galite naudoti įvairius prieskonius ir padažus.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą: žuvį supjaustykite mažais kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais. Kol tešla kepa, palikite ją šaldytuve, kad sugertų prieskonių aromatus.
Žingsnis 2
Į paruoštą dubenį supilkite persijotus miltus, įmuškite kiaušinį ir suberkite džiovintus bazilikus. Sumaišykite visus ingredientus, kad gautųsi tešla. Kruopščiai minkykite ją 5-7 minutes, tada padalykite į dvi dalis, iškočiokite dvi juostas ir ant vienos iš jų maždaug 2 cm atstumu viena nuo kitos dėkite įdarą.
Žingsnis 3
Antrąja juostele uždenkite tešlą, perpjaukite tešlą tarp įdaro, iš abiejų pusių padarydami po centimetrą įdubimą. Šakute užspauskite tešlos kraštus.
Žingsnis 4
Įmeskite raviolius į verdantį vandenį ir virkite apie 10-15 minučių, kol išvirs. Tada ištraukite juos iš vandens. Paruoškite padažą: sutarkuokite kietąjį sūrį, supilkite jį į gilų dubenį, supilkite grietinėlę ir vyną. Supilkite padažą į puodą ir ant silpnos ugnies virkite, kol sutirštės, apie 10 minučių.
Kategorijos