Gausūs ravioliai su sveiku įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Gausūs ravioliai su sveiku įdaru

Gausūs ravioliai yra puikus naminis patiekalas, kurį, nors jam paruošti reikia daug laiko ir įgūdžių, verta gaminti ne vieną kartą. Jį reikėtų ruošti didelei grupei, kad kiekvienas svečias jaustųsi sotus. Patiekalui pagardinti galite naudoti įvairius prieskonius ir padažus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausūs ravioliai su sveiku įdaru Žingsnis 1
Paruoškite įdarą: žuvį supjaustykite mažais kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais. Kol tešla kepa, palikite ją šaldytuve, kad sugertų prieskonių aromatus.

Žingsnis 2

Gausūs ravioliai su sveiku įdaru Žingsnis 2
Į paruoštą dubenį supilkite persijotus miltus, įmuškite kiaušinį ir suberkite džiovintus bazilikus. Sumaišykite visus ingredientus, kad gautųsi tešla. Kruopščiai minkykite ją 5-7 minutes, tada padalykite į dvi dalis, iškočiokite dvi juostas ir ant vienos iš jų maždaug 2 cm atstumu viena nuo kitos dėkite įdarą.

Žingsnis 3

Gausūs ravioliai su sveiku įdaru Žingsnis 3
Antrąja juostele uždenkite tešlą, perpjaukite tešlą tarp įdaro, iš abiejų pusių padarydami po centimetrą įdubimą. Šakute užspauskite tešlos kraštus.

Žingsnis 4

Gausūs ravioliai su sveiku įdaru Žingsnis 4
Įmeskite raviolius į verdantį vandenį ir virkite apie 10-15 minučių, kol išvirs. Tada ištraukite juos iš vandens. Paruoškite padažą: sutarkuokite kietąjį sūrį, supilkite jį į gilų dubenį, supilkite grietinėlę ir vyną. Supilkite padažą į puodą ir ant silpnos ugnies virkite, kol sutirštės, apie 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos