Gausūs ryžiai su ryžių actu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gausūs ryžiai su ryžių actu

Ryžių actas yra produktas, skirtas suši gamybai. Jis ryžiams suteikia sodrų skonį. Japonijoje naudojami švelnių grūdų ryžiai. Jei laikysitės proporcijų ir žingsnis po žingsnio vadovausitės receptu, jums pavyks. Patiekalas paruošiamas įdomiai ir skaniai.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausūs ryžiai su ryžių actu Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite šaltu vandeniu, kol vanduo taps skaidrus, ir 8-10 kartų nusausinkite vandenį.

Žingsnis 2

Gausūs ryžiai su ryžių actu Žingsnis 2
Kol ryžiai verda, paruoškite įdarą. Agurką, avokadą ir žuvį supjaustykite pailgais griežinėliais. Kai ryžiai išvirs, leiskite jiems atvėsti. Sumaišykite druską, cukrų ir actą ir supilkite į ryžius.

Žingsnis 3

Gausūs ryžiai su ryžių actu Žingsnis 3
Ant bambukinio kilimėlio padėkite nori lakštą (lygia puse žemyn). Suvyniokite ryžius į rutuliukus ir kiekvieną jų dėkite ant lakšto (vos ne iki kraštų). Uždėkite varškės juostelę, agurką, avokadą ir žuvį. Tada suvyniokite į dešrelę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos