Publikavimo data: 2024-06-09
Gausūs ryžiai su ryžių actu
Ryžių actas yra produktas, skirtas suši gamybai. Jis ryžiams suteikia sodrų skonį. Japonijoje naudojami švelnių grūdų ryžiai. Jei laikysitės proporcijų ir žingsnis po žingsnio vadovausitės receptu, jums pavyks. Patiekalas paruošiamas įdomiai ir skaniai.
Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite šaltu vandeniu, kol vanduo taps skaidrus, ir 8-10 kartų nusausinkite vandenį.
Žingsnis 2
Kol ryžiai verda, paruoškite įdarą. Agurką, avokadą ir žuvį supjaustykite pailgais griežinėliais. Kai ryžiai išvirs, leiskite jiems atvėsti. Sumaišykite druską, cukrų ir actą ir supilkite į ryžius.
Žingsnis 3
Ant bambukinio kilimėlio padėkite nori lakštą (lygia puse žemyn). Suvyniokite ryžius į rutuliukus ir kiekvieną jų dėkite ant lakšto (vos ne iki kraštų). Uždėkite varškės juostelę, agurką, avokadą ir žuvį. Tada suvyniokite į dešrelę.
Kategorijos