Gausūs Sibiro stiliaus koldūnai su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Gausūs Sibiro stiliaus koldūnai su česnakais

Mėgstamiausias visų, ypač vaikų, patiekalas yra koldūnai. Atrodytų, kuo ypatingas tešlos gabalėlis su mėsa viduje? Visiškai nepretenzingas maistas, bet kokia skani ši plona tešla, sultingas įdaras ir koks nepakartojamas skonis! Be to, koldūnai turi didžiulį privalumą, nes jie gaminami iš natūralių produktų, kuriuose gausu mineralų, vitaminų, skaidulų. Koldūnai gali būti mažiau kaloringi, jei vietoj mėsos naudosite, pavyzdžiui, sėlenų miltus ir žuvį.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausūs Sibiro stiliaus koldūnai su česnakais Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą, svogūną ir česnaką gabaliukais ir pertrinkite juos per mėsmalę. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, įpilkite šiek tiek vandens ir gerai išmaišykite. Uždenkite faršą maistine plėvele ir kelioms valandoms įdėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Gausūs Sibiro stiliaus koldūnai su česnakais Žingsnis 2
Į dubenį su miltais įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, acto, augalinio aliejaus ir vandens. Užminkykite tešlą, tada padalykite ją į kelias dalis ir palikite pailsėti po maistine plėvele.

Žingsnis 3

Gausūs Sibiro stiliaus koldūnai su česnakais Žingsnis 3
Iškočiokite pyragą iki 3 mm storio. Stikline išpjaukite apskritimus. Į kiekvieno iš jų vidurį dėkite maltos mėsos, užspauskite kraštus ir sujungkite kampus. Koldūnus galima iš karto išvirti pasūdytame vandenyje arba užšaldyti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos