Publikavimo data: 2024-09-22
Gausūs Sibiro stiliaus koldūnai su česnakais
Mėgstamiausias visų, ypač vaikų, patiekalas yra koldūnai. Atrodytų, kuo ypatingas tešlos gabalėlis su mėsa viduje? Visiškai nepretenzingas maistas, bet kokia skani ši plona tešla, sultingas įdaras ir koks nepakartojamas skonis! Be to, koldūnai turi didžiulį privalumą, nes jie gaminami iš natūralių produktų, kuriuose gausu mineralų, vitaminų, skaidulų. Koldūnai gali būti mažiau kaloringi, jei vietoj mėsos naudosite, pavyzdžiui, sėlenų miltus ir žuvį.
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą, svogūną ir česnaką gabaliukais ir pertrinkite juos per mėsmalę. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, įpilkite šiek tiek vandens ir gerai išmaišykite. Uždenkite faršą maistine plėvele ir kelioms valandoms įdėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Į dubenį su miltais įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, acto, augalinio aliejaus ir vandens. Užminkykite tešlą, tada padalykite ją į kelias dalis ir palikite pailsėti po maistine plėvele.
Žingsnis 3
Iškočiokite pyragą iki 3 mm storio. Stikline išpjaukite apskritimus. Į kiekvieno iš jų vidurį dėkite maltos mėsos, užspauskite kraštus ir sujungkite kampus. Koldūnus galima iš karto išvirti pasūdytame vandenyje arba užšaldyti.
Kategorijos