Publikavimo data: 2024-06-08
Gausus suflė su malta žuvies mėsa
Labai paprastas lašišos patiekalo receptas. Patiekalas nėra ilgas ir lengvai paruošiamas, o gaunasi labai skanus ir sveikas. Jame yra minimalus ingredientų kiekis. Puikiai tinka vakarienei, nes jame yra daug baltymų. Šis receptas tinka tiems, kurie laikosi sveikos mitybos arba aktyviai sportuoja.
Žingsnis 1
Supjaustykite lašišą kąsnio dydžio gabalėliais, tada susmulkinkite žuvį blenderiu, kol ji taps tyre. Baltymus supilkite į atskirą dubenį, įberkite žiupsnelį druskos ir plakite mikseriu iki lengvų putų. Tada supilkite grietinėlę ir dar kartą suplakite. Į baltymų ir grietinėlės mišinį sudėkite sutrintą lašišą ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paimkite kepimo formas, patepkite jas trupučiu augalinio aliejaus ir sudėkite į jas masę. Dėkite formeles su mišiniu į orkaitę ir kepkite 180 °C temperatūroje 30-40 min.
Kategorijos