Gausus suflė su malta žuvies mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Gausus suflė su malta žuvies mėsa

Labai paprastas lašišos patiekalo receptas. Patiekalas nėra ilgas ir lengvai paruošiamas, o gaunasi labai skanus ir sveikas. Jame yra minimalus ingredientų kiekis. Puikiai tinka vakarienei, nes jame yra daug baltymų. Šis receptas tinka tiems, kurie laikosi sveikos mitybos arba aktyviai sportuoja.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausus suflė su malta žuvies mėsa Žingsnis 1
Supjaustykite lašišą kąsnio dydžio gabalėliais, tada susmulkinkite žuvį blenderiu, kol ji taps tyre. Baltymus supilkite į atskirą dubenį, įberkite žiupsnelį druskos ir plakite mikseriu iki lengvų putų. Tada supilkite grietinėlę ir dar kartą suplakite. Į baltymų ir grietinėlės mišinį sudėkite sutrintą lašišą ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Gausus suflė su malta žuvies mėsa Žingsnis 2
Paimkite kepimo formas, patepkite jas trupučiu augalinio aliejaus ir sudėkite į jas masę. Dėkite formeles su mišiniu į orkaitę ir kepkite 180 °C temperatūroje 30-40 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos