Publikavimo data: 2025-08-19
Gausus troškinys su žiediniais kopūstais, grybais ir vištiena
Jei nežinote, ką pagaminti, kad galėtumėte užkąsti, pagaminkite sotų troškinį su žiediniais kopūstais, grybais ir vištiena. Kartu su sūrio padažu ir sūrio apkepo kepurėle jis gaunasi tiesiog skanus. Jo skonis patiks absoliučiai visiems.
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite gabalėliais ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu sviesto, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Žiedinį kopūstą supjaustykite žiediniais žiedynais ir 10 minučių virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Vištienos krūtinėlę paprasčiausiai išvirkite vandenyje.
Žingsnis 4
Šluotele sumaišykite troškinio įdarą. Kiaušinius sumaišykite su grietinėle ir įmaišykite porą skiltelių smulkinto česnako.
Žingsnis 5
Pagal skonį įberkite druskos ir mėgstamų prieskonių. Įdėkite apie 50-80 g bet kokio tarkuoto kietojo sūrio. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Ant formos dugno pilkite saulėgrąžų aliejaus ir paskirstykite jį po visą formą.
Žingsnis 7
Žiedinius kopūstus sudėkite ant kepimo indo dugno.
Žingsnis 8
Tada sudėkite grybus.
Žingsnis 9
Tada sudėkite kubeliais supjaustytą vištienos krūtinėlę.
Žingsnis 10
Padažą supilkite ant apkepo.
Žingsnis 11
Ant viršaus uždėkite tarkuoto sūrio. Kepkite 25-30 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos