Gėlių skonio manų kruopos su medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Gėlių skonio manų kruopos su medumi

Medus kepiniuose visada yra naudingas visiems. Kvapūs jo junginiai, ypač gėlių medaus rūšių, patenka į tešlą ir sukuria nepakartojamą gaminio aromatą. Kepti manus su medumi lengva, tai nebrangu, neapsunkina darbo su tešla, tai nesudėtinga kiekvienam, kuris nori savo šeimą pradžiuginti gerais ir skaniais kepiniais.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
237 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
46 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gėlių skonio manų kruopos su medumi Žingsnis 1
Supilkite manų kruopas ant kefyro ir gerai išmaišykite. Atidėkite į šalį 30-60 minučių, kad išbrinktų. Tada sudėkite cukrų, kiaušinius, druską ir sodą ir išmaišykite. Galiausiai supilkite miltus, supilkite medų ir vėl išmaišykite.

Žingsnis 2

Gėlių skonio manų kruopos su medumi Žingsnis 2
Formos dugną išklokite kepimo pergamentu, o dugną ir šonus ištepkite sviestu. Supilkite tešlą į formą. Kepkite 40-45 min. 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos