Publikavimo data: 2024-05-25
Gėlių skonio manų kruopos su medumi
Medus kepiniuose visada yra naudingas visiems. Kvapūs jo junginiai, ypač gėlių medaus rūšių, patenka į tešlą ir sukuria nepakartojamą gaminio aromatą. Kepti manus su medumi lengva, tai nebrangu, neapsunkina darbo su tešla, tai nesudėtinga kiekvienam, kuris nori savo šeimą pradžiuginti gerais ir skaniais kepiniais.
Žingsnis 1
Supilkite manų kruopas ant kefyro ir gerai išmaišykite. Atidėkite į šalį 30-60 minučių, kad išbrinktų. Tada sudėkite cukrų, kiaušinius, druską ir sodą ir išmaišykite. Galiausiai supilkite miltus, supilkite medų ir vėl išmaišykite.
Žingsnis 2
Formos dugną išklokite kepimo pergamentu, o dugną ir šonus ištepkite sviestu. Supilkite tešlą į formą. Kepkite 40-45 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos